Byt v Oáze

Název projektu

Liberec

Lokalita

2019

Realizace

byt v oáze, josef trakal

Byt v Oáze

Název projektu

Liberec

Lokalita

2019

Realizace

Bydlení v jemných tónech

Interiér v novém bytovém komplexu, který vyroste v samotném centru Liberce. Jedná se o velmi prosvětlený byt, který takovým zůstal i po jeho nadesignování. Dbalo se na jemné odstíny, které jsou v kuchyňské části doplněné o lakobel v odstínu slunečně žluté. I zbytek interiéru je v bílošedých tónech, které se dají narušit výraznějšími doplňky, které je možné časem obměnit a vytvořit tak zcela nový interiér. Jako kontrast ke světlému základu jsou zde zvolena designová světla a eklekticky vzorovaný koberec. Ložnice je laděna také do šedobílého základu, který je ozvláštněn svítidlem s klasickými kloboučky v různých barvách. Celému interiéru vládne dřevěná podlaha, která prostor zútulní. V duchu minimalismu jsme pokračovali i v koupelně, kde jsme však navázali na kobercový vzor obývacího pokoje. Stejně tak vybírána i dlažba, které propisuje podobný černobílý geometrický dekor. Na projektu jsem spolupracoval s architektonickou kanceláří Siadesign a to i s developerským projektem samotných budov. Vizualizace vytvořilo studio Neovisual.

byt v oáze, josef trakal
byt v oáze, josef trakal
byt v oáze, josef trakal
byt v oáze, josef trakal
byt v oáze, josef trakal

Materiálové řešení

byt v oáze, josef trakal

Líbil se vám projekt? Ukažte ho vašim přátelům

Podívejte se na mé další projekty

Menu