Nový nemocniční prostor

Název projektu

Liberec

Lokalita

2018

Realizace

Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal

Nový nemocniční prostor

Název projektu

Liberec

Lokalita

2018

Realizace

Nadstandardní designové řešení

V projektu jsem řešil nadstandardní pokoje, kde je samostatná koupelna s toaletou, velké množství úložného prostoru, popřípadě prostor pro vyřízení pracovních záležitostí. Úložný nábytek je v bílé barvě, ke které je kontrastně zvolena dubová nika jako pracovna. Dřevo se objevuje jako doplňkový prvek lůžek. Vrchní části stěn jsou z betonové stěrky s nádechem měděných tónů. Do koupelny jsem využil lakobel, jako obkladový materiál. Prostor se odrazem opticky zvětší. Dalšími řešenými prostory jsou čekárny. Zde jsem volil koncept plný kontrastů. Antracitové tóny doplněné rudou a černou barvou, podpořené vysokým leskem a přírodou. Součástí čekáren jsou zóny s aerárii pro zeleň. Ty jsou v místech světlíků. Tím je v prostoru docíleno příjmu denního světla. Osvětlení v prostoru jsou designové spletence Flos a ledpásky, které kopírují architekturu interiéru. Mobiliář je ze studia hipposdesign. Jedná se o samostatně stojící pohovky, které se dají i seskupovat. Stolky jsou v černém designu inspirovaného molekulou atomu.

Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal
Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal

Materiálové řešení

Liberec,nový prostor nemocnice, josef trakal

Líbil se vám projekt? Ukažte ho vašim přátelům

Podívejte se na mé další projekty

Menu